CLEO CLINIC

HEERLEN


CLEO ACADEMY & GUILD  

WORLDWIDE


SIGNATURE STUDIO

PARKSTAD

Founder 


Dhira Alberto


PMU Artist  

Aesthetician / Skin Analyst

Laser Therapist 

Hollistic Therapist  

Aroma Therapist

Business Mentor & Entrepreneur Mijn onderneming is meer dan een baan. 

Bij elk nieuw project zorg ik dat het past bij mijn waarden, zodat ik zeker weet dat ik 

geweldige resultaten kan leveren.  

Ik heb de TLC-Technique 10 jaar geleden ontwikkeld om wenkbrauwen - wimpers en gezichtshuid niet te beschadigen tijdens behandelingen. Iets wat helaas hedendaags veel te  veel gebeurt in ons gilde-loze beroep. Sterker nog; bij 90% van onze klanten zien wij een verbetering na 2 behandelingen. Dat wil zeggen dat wij met onze TLC- oftwel Tender Love  & Care Routines juist zorgen dat de mensen met gezondere, dikkere en mooiere brows, lashes en een gehydrateerde en verbeterde huid naar huis gaan. 


Tevens heb ik mijn eigen Wimper-Gilde ontwikkeld, zowel als op Curacao, als op Bonaire. 
Met de Caribbean Lash Expert Organization zorgen wij ervoor dat er in deze 2 landen Audits plaats vinden, en keuringen voor veilige werkomgevingen omtrent Lashes & Brows.

In Nederland wordt ik regelmatig gevraagd om te spreken tijdens beurzen en conferenties & mag ik jureren bij wedstrijden. 

Mijn diploma's, certificaten en kennis zijn bijzaak. De grootste factor in de beauty & wellness business is, dat het mensen-werk is. We werken voor en en met mensen. 

Elk opgeleide cursist ontvangt dan ook onze keurmerk-sticker en diploma - hiermee tonen zij aan dat ze een wel complete Beroepsopleiding hebben gevolgd.

Wij mogen ons dan ook trots (met voorheen Opleidingscentrum STARS Beauty) de 1ste opleider binnen de wimperbranche van Zuid-Limburg noemen anno 2013. Daarnaast ook de eerste Volume-Lash Artistry van Limburg. anno 2011.

 Ik specialiseer mij in vooral Powder Brows - Lip Blush, Feaux Freckles - Blush & Lip Neutralization - verder specialiseer in mij sindskort ook in Aromatherapie met Biologische oliĆ«n, deze pas ik toe bij behandelingen maar hierin heb ik ook een netwerk waarin ik mijn dagelijkse ervaringen deel met vrouwen en mannen om zo ook de 'ditch & switch' te gaan overwegen en de chemische geur-producten te  laten staan en te gaan voor 100% natural aroma.

 Last  but not least, is een van mijn grootste passies kennis overbrengen - in mijn Academy leer ik mijn cursistes 1-op- 1 of in groepsverband de nieuwste technieken rondom Lashes, Brows & Skincare - Ik geef ook lessen en training in Branding & Netwerkmarketing.  De cursussen zijn beschikbaar in de talen, Duits, Engels & Nederlands. Hier komen mijn voorgaande studies, Nederlands en Engels goed van pas & wat ik natuurlijk het allerliefst doe is aan WOMEN-empowernment;
en deel ik graag mijn blogs & vlogs met je op Instagram & TikTokCleo lashes & brows beauty salon